FOTO DE PERFIL

2 de febrer del 2017
Una forma per a estimular als alumnes a escriure, intercanviar idees, treballar en equip, dissenyar, visualitzar de manera instantània del que produeixen, etc. i fer un diari és  a creació de Blog on poden compartir les seues experiències, el seu procés d'ensenyament i aprenentatge i les seues vivències.

Com que nosaltres tenim una tasca entre mans que a molts alumnes i mestres els agradaria saber com  l'estem fent, Maria ha decidit que faríem un blog i a nosaltres ens ha encantat la idea. Però clar, ens hem de presentar, hem de descriure'ns una mica per a què sàpiguen qui som i què estem fent. Per descomptat, haurem de triar una foto de perfil perquè ens posen cara.

Així que hem convidat a un fotògraf ben especial, Toni Alacreu, a explicar-nos com podíem fer una foto de perfil i ens ha donat uns consells bàsics que hem de tenir sempre presents a l'hora de fer un retrat.

Toni ens ha descobert les regles bàsiques a l'hora de fer un retrat:



  • 1. Sempre hem de mostrar les mans. 
  • 2. No perdre la simetria.
  • 3. Sempre hem d'estar contents però hem de provar de fer una foto seriosos perquè així evitem fotos amb boques forçades
  • 4. Mentre ens fan la foto hem de respirar amb la boca.
  • 5. Hem de trobar una postura on estiguem còmodes.

Mireu com ens ha ensenyat a posar









Això si, ens ha dit que era important estar còmodes i relaxats a la foto així que ens hem anat ajudant per tindre una actitud tranquil·la davant la càmera.




i d'aquesta forma hem aprés moltíssimes tècniques que ens serviran a l'hora de fer fotos. 



MOLTES GRÀCIES TONI

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada