LES CADIRES DELS INTERESSOS

3 de febrer del 2017

Sabies quina emoció apareix quan un fotògraf decideix pressionar el disparador per a fer una foto? INTERÉS. Sí, a més de moltes emocions, quan decidim disparar potser és per què tenim davant alguna cosa que ens interessa o volem donar un missatge, o dit d'una altra forma, sentim que hi ha alguna cosa què pot interessar a altres persones.


Interés: emoció que es desperta quan experimentem una inclinació cap a éssers, situacions o objectes que ens porta a centrar l'atenció cap a ells.


Però quines coses ens interessen a nosaltres? Per tal de descobrir quines coses ens interessen hem fet el joc de les cadires musicals però aquesta vegada en lloc d'anar eliminant al que es queda dret, aquest havia de dir una cosa que li interessava. Ens hem divertit moltíssim mentre ens hem anat coneixent!


Si mireu aquest vídeo, podreu esbrinar les nostres inquietuds: des de la fama, Donald Trump, el futbol, els treballs manuals, els pares, anar d'excursió, veure la tele....És molt curiós.

i per acabar l'activitat els xiquets tenien una tasca: havien d'investigar quines coses interessen als membres de la seua família. Sols hi havia una condició: no podien preguntar-los.




Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada