"Revelant Emocions". Una experiència de fotografia i emocions a l'escola.

18 d’abril del 2019

A quin moment em van ensenyar a gestionar les meues emocions?
Qui em va ensenyar a relacionar-me amb els altres?  
Quin era el procés per aprendre a mirar la realitat que he d'enfrontar? 
És possible capturar l’emoció d’un moment?
De quina forma puc expressar tot allò que sent i, més difícil encara, quines són les paraules adequades per a dir-ho?

Atura’t a pensar-ho.

Revelant emocions és un llibre de mirades. És una història d’amor i vida que pot canviar la forma de veure aquelles persones que has d’educar. Una guia per a endinsar l’alumnat en el món de les emocions a través de la fotografia. Un viatge carregat de paraules, imatges i cançons.

Com t'has quedat després de llegir aquest text? La foto que has vist de capçalera et pot explicar com ens sentim nosaltres i és que, després de dos anys continua, cadascú amb la nostra història de vida i amor, ens hem tornat a reunir a la biblioteca de la nostra escola, sí, aquella que està convertida en una aula, per a celebrar un esdeveniment ben especial, la nostra mestra Maria ha escrit un llibre de tota aquella experiència que va dur a terme quan nosaltres estàvem a 4t de Primària. 

Com no podia ser d'altra forma allí estaven les mestres de l'escola, les nostres famílies, el claustre que acompanya ara a Maria, amics i amigues. També hi havia autoritats i veïnat del nostre poble i com no, les persones que feren possible tota aquella experiència.


Toni Alacreu i Juan Navarro, els dos fotògrafs que tant ens van ajudar i autèntics motors del projecte.

Laura Garcia Mut , l'artista que ha dissenyat el llibre.
I la nostra exposició, que romandrà per anys en l'escala fent honor a la metàfora de la vida, aquella que puja i baixa, allí on hem de seguir un camí que ens facilita les condicions per a ser qui som.






Nosaltres hem cantat la cançó del silenci i Maria ens ha contestat

"Gràcies per aquest viatge on he somniat desperta mentre tots dormíeu, gràcies per canviar-me la vida i gràcies per ensenyar-me que per mirar el món, sols fa falta tenir ganes de veure'l."

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada