REVELANT EMOCIONS: L'EXPOSICIÓ

10 d’abril del 2017
Després de tantes activitats, tantes fotografies, tantes sessions d'emocions i de fotografia, tantes classes de composició, visites a museus, eixides a practicar, escoltar a Toni o a Juan, textos escrits i idees, esforç i il·lusió, hui 10 d'abril a les 15.30 presentarem el producte final del nostre projecte: l'exposició de les emocions.

Aquesta era la nostra missió: havíem d'aconseguir aprendre de fotografia i d'emocions per a poder captar-les i fer un treball en equip, ja que l'èxit depenia de la tasca de tots. Quan ens visiteu, podreu valorar si ho hem aconseguit o no.

Les fotos són totes nostres, les hem pensades nosaltres, les hem planificat i compost nosaltres, hem fet el esborrany i hem anat provant fins aconseguir el resultat esperat. Encara que la mestra, Toni i Juan també han fet molta feina per aconseguir muntar aquest esdeveniment i ens han guiat en tot aquest viatge, el mèrit es nostre. Esperem que us agrade

Ací teniu un vídeo per convidar-vos a visitar la nostra exposició i que us feu una idea del que us podreu trobar, així podreu veure la valoració que fem del projecte.

Gràcies per tot i per tant

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada