PREPARA'T PER ENLAIRAR-TE?

22 de gener del 2017


Ara que ja sabem que ens disposem a revelar emocions, hem de preparar-nos per a enlairar-nos, però enlairar...Què vol dir aquesta paraula?
Al diccionari ens explica que enlairar és començar un trajecte, com quan "despega" un avió. Per tant, això vol dir que hem de preparar-nos per al nostre camí.

Primer, per parelles, ens fem una entrevista responent què ens agradaria fer a aquest projecte, en què consistirà, que haurem de fer, quina serà la nostra tasca, si pensem que aprendre, quines són les nostres expectatives, si preferim continuar amb el que féiem al primer trimestre.
D'aquesta forma tots tindrem clar d'on partir i què volem fer. 










Després fem una ronda i cada entrevistador llig la resposta que ha donat la persona que ha entrevistat i apareixen un grapat de somriures, idees brillants o coses que no havíem pensat des que anem a fer un projecte perquè a Maria li han portat una càmera els reis, que el pare de Betlem i el iaio de Joan vindran a fotografiar-nos, que anirem al Gulliver, que farem activitats d'emocions perquè la classe ho necessita i serà en benefici dels alumnes...i moltes idees, les quals, segons Maria, totes són excel·lents.

Però encara tenim més feina, ara ens toca redactar un text argumentatiu per a aprendre a expressar i donar raons a les nostres idees d'una forma ordenada, lògica i que ens servisca per a dir allò que pensem amb l'ajuda d'una plantilla i uns connectors que ens ajudaran a organitzar  i plasmar al paper tot allò que tenim dins del cap.


La cara de la nostra mestra ha sigut un poema, no deixava de dir-nos felicitats, quines redaccions més ben elaborades, pensades i quines idees tan interessants.
Com que ho hem fet tan bé ens ha donat la resposta a què és revelar emocions amb un dels cartellets que tant li agrada fer.


Si voleu saber quines raons hem donat a " què és revelar emocions" per a nosaltres, podeu vindre a la classe i agafar qualsevol redacció de les nostres....Us sorprendríeu. 



Mentre podeu gaudir amb una cançó que ens servirà al nostre camí 




Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada