VISIONS DE LA NATURA

30 de març del 2017

Hui, al començar la classe estàvem emocionats perquè era hora de projecte i no sabíem que ens esperava. En començar la classe, Maria ens ha explicat la història d'un fotògraf, el qual ella admira molt, un fotògraf amb una sensibilitat increïble i un ull als que molts de nosaltres aspirem. Amb les seues paraules ens hem adonat que no parlava de qualsevol fotògraf i ens ha explicat que moltes vegades pensem que els autèntics artistes viuen lluny, guanyen molts diners i és complicat trobar-los però no és la realitat, moltes vegades entre nosaltres hi ha autèntics artistes.

Així ens ha presentat a Francisco Català, un fotògraf que té dues coses en comú amb nosaltres: li encanta la fotografia i passa moltes hores a la biblioteca, encara que el seu nivell de coneixements de fotografia ès increïble (ell deu saber molt però clar si treballa a la biblioteca allí te molts llibres per aprendre). 
La mestra ens ha explicat que el pare de Júlia (una alumna de les que tenia a Xàbia) feia fotos meravelloses de natura i com que per feina no havia pogut vindre, quan va veure el nostre blog i el projecte que tenim entre mans, havia volgut col·laborar amb nosaltres i donar-nos una classe d'allò que tant li agrada: la fotografia de natura i ens ha deixat gaudir d'un meravellós vídeo que va preparar ell: visions de la natura.
És molt complicat descriure la impressió que ens ha causat, però nosaltres volem que ell comprove el que hem aprés amb la seua classe i les seues obres d'art, hem decidit gravar aquest vídeo per a completar la seua presència a classe.


MOLTÍSSIMES GRÀCIES!




1 comentari

  1. Moltes gràcies a totes i tots per aquestes paraules tan boniques... M'he emocionat molt al veure el video que heu gravat, sou fantàstics! Estic segur de que algun dia sereu molt bons fotògrafs i fareu imatges fins i tot més xules que les meues... El meu secret per a fer bones imatges de natura és estimar i admirar molt la natura, la vida... Espere algun dia coneixer-vos i contar-vos més coses. Moltes gràcies per la vostra acollida, artistes! Fins pronte!

    ResponElimina