EL TRESOR

6 de març del 2017

Isòcrates va dir: "Una col·lecció de belles màximes és un tresor més apreciable que les riqueses" i nosaltres, fidels admiradors de la saviesa d'antiga Grècia, hem decidit fer un llistat del tresor que tenim a l'escola, hem fet un llistat de les coses que més valorem i una vegada les trobem i hem intentat capturar-les amb la nostra càmera.


 Per a fer el llistat hem fet una assemblea asseguts per ordre d'arribada al sistema (una d'eixes idees que Maria aprén a eixos cursets va fent). Primer ens hem assegut els que començarem junts en tres anys i ens hem ordenat per data de naixement, després s'ha col·locat Salma que va arribar en 4 anys, seguida de Lucia que es va incorporar en 5 anys i tancant estaven Izàn, Zahir i Raúl que s'incorporaren en diferents moments de tercer i Maria que ha sigut la útima que ha entrat. Curiosament quan ens hem col·locat així la classe s'ha calmat automàticament.

El primer que va entrar al sistema ha sigut el secretari i ha escrit tots els tresors a la pissarra



Ens hem repartit en 4 equips perquè teníem 4 càmeres i seguint les indicacions donades per la mestra (tots hem de fotografiar, no poden haver-hi conflictes, la tasca és d'equip i no hem de molestar a ningú) hem engegat els nostres cronòmetres i durant 30 minuts hem anat per l'escola fotografiant.















Si voleu veure com ha quedat el nostre tresor, féu clic en aquest enllaç.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada