EL BUIT

22 de gener del 2017
A aquesta sessió el protagonista és un llibre

Tal com va dir  la seua autora, Anna Llenas,  a una entrevista:" aquest llibre tracta una mica del sentiment de buit que poden sentir les persones, de fet, segur que tots ho hem sentit en algun moment de la nostra vida, amb major o menor intensitat. I aqueix sentiment és a causa de la pèrdua d'algun vincle o relació important en la nostra vida. Així que el llibre va de les pèrdues, el sentiment de buit, què passa quan ens sentim així, la qual cosa estem temptats a fer o no fer"
És per això, que tots asseguts en terra amb els ulls i les orelles ben obertes, l'atenció encesa i el cap obert per a què entre allò que el llibre ens puga transmetre   comencem a gaudir del conte mentre Maria ens el conta.


La narració ha durat uns quants minuts, durant els quals hem vist cares de sorpresa, d'expectació, d'il·lusió, somriure. Bé, tots coincidim, aquest llibre és meravellós i per això us volem mostrar algunes de les seues pàgines.







Si voleu gaudir una mica més del conte, podeu gaudir amb aquest vídeo del conte però el final no està...Si el voleu conéixer, el llibre haureu de llegir-lo. Nosaltres el recomanem a tots, majors i menuts, iaios, iaies, pares, mares,  germans, companys d'altres classes, mestres. A tots i totes ens pot servir en algun moment de la nostra vida. 

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada