L'ALÇAMENT

22 de gener del 2017

Abans d'enlairar-nos, hem d'aprendre a alçar el vol i com ho podem fer.
Molt fàcil, posem una cadira on seu un de nosaltres i entre quatre companys (cadascú des d'un costat)  i sols amb dos dits de la seua mà hem d'intentar pujar-lo. 

Sembla fàcil, no?
Doncs no ho és tant. Cadascú va cap a un costat, uns fan més força, altres menys.Alguns ja comencen a pensar que hauran de posar-se d'acord per a alçar a la companya




Ara ve la part interessant: si provem de fer una torre amb les nostres mans col·locant primer la mà esquerra, i sense tocar-nos, col·loquem totes les mans esquerres i després situem la mà dreta per dalt mentre mirem tots aquesta torre, a poc a poc anirem sentint una escalforeta.
Quina sensació més agradable. Romanem així uns minuts i intentem tornar a elevar al company...

GUAU!!! 
Si ajuntem les mans i mirem aquesta unió tenim moltíssima més força.
 Amb aquesta activitat els xiquets i la mestra hem aprés que a la classe podem fer coses junts, però si cadascú mirem cap a un costat, pensem que la nostra idea és la millor però no som capaços d'unir-nos podrem aconseguir alguna cosa mentre que si ajuntem les nostres mans, gaudim amb la sensació agradable que ens produeix la unió i acceptem la importància de tots els membres de l'equip, el resultat serà molt millor. Ara podeu veure algunes fotos del que ens hem divertit mentre apreníem a treballar en equip.





















Ara haurem de recordar aquesta imatge durant tot el que ens queda per davant.

Dos mesos desprès
Hui hem tingut problemes a classe, conflictes, ens costa treballar en equip i com que la tasca que tenim al davant es ben gran, hem decidit alçar a la persona amb més gràndaria i mida a la classe: Maria.
Al principi ens ha costat, buahh Maria pesa molt!! Després hem ajuntat les mans i l'hem alçat una mica però molt poc.
A continuació hem demanat ajuda i quan hem ajuntat les mans amb la col·laboració de la resta...
Guauuu! entre tots l'hem enlairat!





Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada