L'ARBRE DE LES QUALITATS

13 de març del 2017

Aquest joc té com a objectiu ajudar als xiquets i xiquetes a valorar-se i voler-se a si mateixos mitjançant el coneixement de les seues qualitats. Per això, hem creat un arbre especial que represente les nostres coses bones.
 Primer, hem fet una anàlisi inconscient de les seues qualitats positives, les quals hem escrit a cadascuna de les fulles que hi havia representades a l'arbre. Aquestes fulles, com les de tots els arbres, poden caure i fins i tot, podem canviar-les de branca.
 Amb açò hem aprés. d'una banda que tots i totes tenim qualitats positives i per altre costat, n que el valor de les persones no està en les seues qualitats, ja que aquestes no són permanents i podem perdre-les i canviar-les. 
Amb aquest senzill joc hem aprés a valorar-nos i a creure en nosaltres mateixos i ens han induït a fer una reflexió personal sobre les nostres qualitats.









Una vegada ja hem confeccionat cadascú el nostre arbre, hem anat a fer un passeig pel bosc, primer en silenci i després acompanyats per a veure els arbres i els fruits que dóna cada arbre.















Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada