FOTOGRAFIA SOCIAL AL MERCAT

16 de març del 2017


El Street Photography, fotografia urbana o fotografia de carrer  és aquell tipus de fotografia que consisteix en capturar escenes al carrer. Aquest tipus de fotografia és molt apassionant i encara que requereix molta paciència i que deixes la timidesa a casa, és molt gratificant. Així doncs, per tal d'aprendre una mica més de fotografia, càmera en mà i autorització signada hem anat a fer unes quantes fotos a un esdeveniment social que des de fa anys té lloc al nostre poble: el Mercat de Dijous.

Abans d'eixir, hem estat mirant fotografies socials, algunes dels grans fotògrafs de la història i d'altres que ha fet Maria als seus viatges i teníem tantes ganes d'eixir a fer-ne, que hem organitzat una eixida. Com no, Juan Navarro ens ha acompanyat i ens ha donat els trucs necessaris per a no tindre problemes.







No és necessari que vages demanant permís a totes les persones que vulgues fotografiar abans de disparar, en aquest cas la teua foto s'haurà esfumat, no obstant això no has d'oblidar que si algú es molesta i et demana que esborres la foto, has de fer-ho. Pot ser que et pregunten per a què és, no passa res, expliques que ets un afeccionat a la fotografia, li ensenyes la foto amablement i si li agrada, pot ser que fins que demani que li envies una còpia! (Recorda que un somriure sempre ajuda). Per contra si aquesta persona està molesta i desitja que l'esborres, fes-ho sense discutir.



Tal com ens ha indicat la mestra, havíem de fer la foto i preguntar al protagonista de la fotografia si tenia algun problema en participar en el nostre projecte de fotografia i que guardarem la seua foto. Hem preguntat després de fer la foto per evitar que la gent posara i hem mostrat la foto per si algú tenia inconvenients.







Hem trobat emocions de tota mena i situacions molt habituals.




Punt de trobada: la font
Després hem anat a l'altre mercat on coneixem als que tenen les parades. La gent del poble estava encantada en formar part del nostre projecte.


i per a finalitzar l'eixida hem anat a la Falla d' Albalat on estaven els nostres companys de tercer i quart fent una festa i allí ens hem pres un refresc.
Aquesta vegada el resultat de les nostres fotografies no el publicarem a internet, ja que aquestes fotos sols són per al treball i apareix gent que no som nosaltres.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada