EXPOSICIÓ SETMANA DE LA DONA

8 de març del 2017
L'Ajuntament d'Albalat de la Ribera ha organitzat per la setmana de la dona exposicions a la Casa del Bou on hi ha una de pintura a càrrec de l'Associació de Pintura i Manualitats d'Albalat i un altra de fotografia a càrrec de Santiago Mulet on es mostren moltes dones d'Albalat en diferents situacions: fent esport, món de la cultura, festa, música....

 Sens dubte entre la fotografia i la pintura existeix una íntima relació que no es dóna en les altres esferes de l'art: encara que naixen a partir de tècniques diferents ambdues manegen un llenguatge visual que les vincula.







 Allí ens ha acompanyat Juan Navarro que ens ha explicat uns trucs per a fer fotografia millor, ens ha orientat i ens ha acompanyat durant l'exposició.


 Tots ens hem fixat en com les regles de composició estan presents a la pintura: triangles, la regla dels terços, la proporció àuria, el contrast....guau!!! Ja mirem l'art d'una forma diferent. 
 Allí estava Teresa Meléndez, la regidora de cultura, que ens ha permés gaudir de l'exposició fora del seu horari habitual i ens ha explicat la importància de reivindicar el paper de la dona en la societat.


 Desprès hem anat a veure fotografia social que tenia com a protagonista les dones d'Albalat
 Seguidament cadascú ha comentat quina foto li ha agradat més: els retrats amb un fons desenfocat han triomfat...







 A continuació Maria ens ha fet reflexionar sobre l'esforç de les esportistes amb aventures que ella ha viscut en curses o triatlons i ens ha explicat quin és el vertader triomf. 






Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada