IL·LUMINATS PER JUAN NAVARRO

2 de març del 2017
 Si volem introduir-nos el món de la fotografia, és necessari entendre i aplicar les propietats de la llum. Aquesta vegada Juan Navarro (el iaio de Joan) i uns dels fotògrafs més importants d'Albalat i guanyador de molts premis, ha sigut l'encarregat de compartir  els seus coneixements al voltant de la llum amb nosaltres.



Ja sabeu, tant els xiquets com la mestra sentim moltíssima admiració per Juan i com ens atrapa parlant mentre ens explica per a què serveix un fotòmetre, com la càmera ens indica quina és l'apertura òptima del diafragma, com revelaven abans i com es fixaven en la llum.


Després amb portades de disc i fotos preses per ell, ens ha ensenyat els diversos tipus de llum: frontal, lateral, central, contrallum.... i com era Albalat de la Ribera fa 50 anys!! (la fotografia és més important del que pensem, algú haurà de deixar testimoni per a les futures generacions)





i després amb focus que ens ha portat Juan, hem practicat amb les llums i hem estat fotografiant els nostres companys. A més, la llum ens ajudarà molt a transmetre emocions, per tant hem de pensar com il·luminem el missatge que volem donar.





 Haurem de llevar el "flash"
 Estem fent la mateixa foto que Navarro...


 Ja estem fotografiant emocions!




 Guauuu!! Com mola la llum col·locada al terç
 Anem provant amb les emocions: sorpresa o admiració?


 I si ens posem una llum baix la cara per a transmetre por? Provem?













 Aaron i Joel saben transmetre terror!!! Ells sí que saben representar bé la por!!

Si voleu veure les fotos que hem fet nosaltres, feu clic a aquest enllaç.

I DES D' ACÍ: MOLTES GRÀCIES JUAN!

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada