LA CUINA DE SEMPRE: DOLÇOS ÀRABS

4 d’abril del 2017
Al nostre projecte hem treballat la diversitat, l'acceptació, com hem d'estimar a les persones que tenen aspectes diferents a nosaltres, molts iguals i molts diferents, per tant, aprofitant que a classe estan Mouad, Salma i Zahir hem fet un taller de rebosteria àrab que han preparat amb molta il·lusió les seues mares.
Amb fruits secs com l'ametla, les nous, els cacaus, galetes, llet condensada o dolç de llet, essència d'alguns sabors, coco i altres ingredients, hem passat la vesprada preparant aquests mossets.





 Primer hem preparat unes "veletes d'ametla" amb una rameta de clau per a decorar les taules, ja que ells sempre preparen i cuiden molt la decoració, especialment en les seues festes.


 Seguidament hem fet unes boletes i les hem decorades amb "virutes de colorets"






 A continuació hem preparat un altre dolç amb galeta, cacau, dolç de llet i cobert amb ametla i anous


 Després ens han convidat a un suc, ja que normalment es pren una infusió amb aquests dolços però els xiquets a l'escola és complicat així que hem optat pel suc i hem menjat el que havíem preparat.


 amb l'oloreta que fa, els companys tenen ganes de provar-ho tot!
 está boníssim!



 Després hem convidat als companys de les altres classes perquè ho tastaren
des d' ací un gràcies ben gran a les mamis de Mouad, Salma i Zahir.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada