EM POSE EN EL LLOC DE....

18 de febrer del 2017
Es necessita molt espai i bastant temps en aquesta activitat que té com a objectiu desenvolupar l'empatia. Primer es distribueix el grup per parelles, cada parella amb un guix. Mentre que una persona està tombada, l'altra, amb el guix, envolta el seu cos marcant el perfil amb precisió.






En acabar, escrivim el nom de la persona perfilada.


Després tornem tots al punt de partida i asseguts en rogle, la mestra ens dóna una consigna: ara hem de posar-nos dins la silueta dels companys, a l'única que no ens podem posar és  a la nostra. Atenció! No ens hem podem eixir d'ella! Hem d'estar dins de l'espai perfilat! Quan escoltem canvi, correm i busquem una nova i així, haurem de passar per totes!




















Què activitat tan divertida!!


Per tornar a la calma, parlem sobre l'activitat, com ens hem sentit?, quines sensacions has tingut t al posar-te en el lloc d'altra persona? En alguns llocs hem sentit dolor, en altres hem estat a gust. Unes siluetes ens venien molt grans i altres molt menudes, és complicat intentat ocupar tot el lloc d'algú, si ens sentim més grans que algú hem de fer un esforç per a posa-nos a la seua altura i en canvi quina responsabilitat ocupar el lloc de la mestra, ahí cap molt. 

Conclusió: ens hem posat al lloc d'una altra persona de forma literal

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada